Nestje 2014: Weimcorner New Generation

Het eerste nestje van Good Will Hunting von Silberweiss Jager 'Oska' (HD/A2) x Greyzone Jackie Lee (HD/A1).

De pups zagen het daglicht op 2 mei 2014. Drie prachtige reutjes veroverden onze harten vanaf dag 1. Wat een ervaring, wat een plezier.Smaakt in ieder geval naar meer...

Jackie was een fantastische mama. Dank, huisgenoten en familie, voor alle hulp en begrip.
Maar vooral dank aan de nieuwe gezinnen die 'mijn' hondjes met de meeste zorg en liefde in hun middens ontvangen en van hen lieve, gelukkige en pittige honden maken

Einde juni vlogen onze pups het nest uit...

WEIMCORNER NEEDS NO INTRODUCTION 'Argos' woont in Harelbeke.
Argos is het vrolijkste hondje van de drie, onze Kevin;-). Hij is superlief en ondeugend. Heel sociaal ook: hij kwispelt meteen bij elk menselijk contact! Zijn entree als familiehond bij de toffe familie Otté is al geslaagd. Dirk wil ook intensief werken met deze hond. De jachttest was alvast heel veelbelovend.Wat een jachtinstinct heeft dit kleine ventje! Argos, een jachthond van Odysseus, heeft z'n naam alvast niet gestolen. Ben benieuwd naar de ontwikkelingen..

Zie de fotopagina voor het Argos-album

 

WEIMCORNER NOTHING ELSE MATTERS 'Luca' woont in Olen (oef, toch eentje is dichtbij gebleven...).
Luca is het fijnste en kleinste hondje van ons nestje en ook de 'rustigste', althans nu nog... Meneerke blauw of Hugootje, het is onze 'eerstgeborene', en dat schept een speciale band. Lang was hij de grootste en dikste maar Argos en Astor hebben hem netjes ingehaald. Luca woont bij de 'hondenfamilie' Meeus. Helemaal klaar zijn ze hier om hem een geweldige thuis te geven en een heel actief leven.

 

 

WEIMCORNER NEVER MIND 'Astor' is Genkenaar! .
Astor kreeg als 'de middelste' traditioneel het minste aandacht. Waarschijnlijk ook omdat hij de gemakkelijkste was. We hadden hem een lange dag voor ons alleen en het is een "een-uit-de-duizend-hondje". Wat een onwaarschijnlijk lief en aanhankelijk vriendje. En, het is een enorme troost dat dit forse mannetje een warme thuis heeft gevonden bij de zotte en internationale familie van Paul en zijn vier vrouwen. Astor, vriend, ik kijk er nu al naar uit je terug te zien.